Redactăm GRATUIT CV-UL TĂU, PERSONALIZAT ȘI PERFECT, dacă ești din TULCEA, GALAȚI sau CONSTANȚA

Publicat în categoria : Informări

Doar ACUM, până la 31.12.2019, asigurăm prin proiectul nostru, pentru persoanele fără loc de muncă, șomeri sau persoane inactive, din județul Tulcea, Galați sau Constanța, redactarea gratuită a CV-ului, capabil să scoată în evidență formarea sau experiența profesională proprie și să crească șansele de acces la un interviu cu potențialul angajator.

Redactarea este realizată de specialiști cu experiență în domeniul de selecție și recrutare de personal, capabili să-ți ofere sfaturi utile și să țină cont de o serie de criterii cheie, care să-ți maximizeze reușita.

Din experiența noastră încă există numeroase persoane care nu știu să scoată în evidență în CV tocmai acele elemente importante pentru succesul angajării pe un loc de muncă, cauza fiind de cele mai multe ori minimalizarea propriilor competențe și abilități considerându-le obișnuite. Așadar, dacă și tu te numeri printre ele, ACUM, ai șansa să-ți transformi vechiul CV în unul de actualitate cu un efort minim dar cu un impact major, iar noi ne-am bucura să te putem ajuta.

Pentru a beneficia GRATUIT de aceste servicii trebuie să îndeplinești condițiile minime obligatorii și să te înscrii în proiectul nostru.

Condiții obligatorii:

  • Vârsta între 25 și 64 ani;
  • Fără loc de muncă (șomeri sau persoane inactive);
  • Cu domiciliu în județul Tulcea, Galați sau Constanța;
  • Persoanele ce urmează o formă de învățământ (postliceală, facultate, liceu seral) și au 24 de ani împliniți pot fi și ele sprijinite cu condiția de a prezenta carnetul sau adeverința de elev;

Pentru înscriere:

  • Se vor depune copii după documentele personale: carte identitate, certificat naștere, certificat căsătorie, diploma studii;
  • Se vor completa formularele standard din proiect cu suportul experților din proiect;

Relații suplimentare la telefon 0721278421.