CURS GRATUIT CONTABIL

Publicat în categoria : Informări

IMPORTANT: Se asigură accesul pentru persoanele cu minim 10 clase finalizate!

Asociația Valori Dobrogene face înscrieri pentru ultima grupă de formare în ocupația CONTABIL, din cadrul proiectului ALEGE SĂ DEVII UN PROFESIONIST.

Locurile sunt accesibile doar persoanelor fără loc de muncă din mediul rural (sate și comune) și a persoanelor fără loc de muncă de etnie romă, cu domiciliu în oricare din județele Tulcea, Galați, Brăila sau Constanța.

Cursul se va derula ori în Municipiul Tulcea, ori Municipiul Brăila ori în Municipiul Galați în funcție de domiciliul preponderent al cursanților înscriși și selectați.
Cursul are 120 de ore de formare ce vor fi susținute pe parcursul unui număr de 30 de zile lucrătoare, câte 4 ore/zi. Nu se fac ore de curs în week-end sau în zilele sărbătorilor legale.

Cursul se finalizează cu un examen final de absolvire, în urma căruia se eliberează Certificatul de absolvire, un document acreditat de Ministerul Educației Naționale și Ministerul Muncii și Justiției Sociale, document recunoscut în Uniunea Europeană.

Cursul de contabil, este foarte util deoarece se învață noțiuni de contabilitate primară și ulterior vă puteți angaja în domeniu sau dacă vă înființați propria firmă veți ști să vă întocmiți documentele de bază financiar contabile.

Accesul la curs se face în ordinea înscrierii în condițiile îndeplinirii tuturor criteriilor minime obligatorii și a depunerii documentelor obligatorii, respectiv: copie carte de identitate; copie certificat naștere; copie certificat căsătorie (doar în cazul schimbării numelui); diploma de studii (10, 11,12 clase, după caz); adeverință de venit de la ANAF sau copie carnet de șomaj pentru a se verifica statutul de persoană fără loc de muncă.

Nu pierdeți această șansă!