ULTIMELE LOCURI GRATUITE. ULTIMA ȘANSĂ DIN ACEST AN

Publicat în categoria : Informări

Asociația Valori Dobrogene face înscrieri pentru ultimele 5 locuri disponibile în cadrul cursului de OPERATOR INTRODUCERE, VALIDARE ȘI PRELUCRARE DATE, din cadrul proiectului ALEGE SĂ DEVII UN PROFESIONIST.

Locurile sunt accesibile persoanelor fără loc de muncă din mediul rural (sate și comune) și a persoanelor fără loc de muncă de etnie romă, cu domiciliu în oricare din județele Tulcea, Galați, Brăila sau Constanța.

Cursul se va derula în Municipiul Tulcea, în intervalul orar 16.00 – 20.00 (tip seral) imediat ce se va completa grupa.

Cursul are 120 de ore de formare ce vor fi susținute pe parcursul unui număr de 30 de zile lucrătoare. Nu se fac ore de curs în week-end sau în zilele sărbătorilor legale.

Cursul se finalizează cu un examen final de absolvire, în urma căruia se eliberează Certificatul de absolvire, un document acreditat de Ministerul Educației Naționale și Ministerul Muncii și Justiției Sociale, document recunoscut în Uniunea Europeană.

Cursul de Operator introducere, validare și prelucrare date, este un curs solicitat în mod frecvent în diverse ocupații din domeniul public și privat deoarece el oferă abilități în lucrul cu calculatorul, în programul de editare de texte, calcul tabelar, prezentări power point, comunicări prin adresele de email de tip outlook.

Nu pierdeți această șansă!
Accesul la curs se face în ordinea înscrierii!